Maskinlæring, analyse og innsikt

  I stedet for å følge en strategi basert på det du antar er best kan du bruke datadrevne beslutninger som en strategi for å treffe mer informerte beslutninger.

  Hvorfor bli data-dreven virksomhet?

  Du blir aldri helt kvitt risiko i forretninger, men datadrevne beslutninger reduserer sjansene for at risikable beslutninger går helt feil. La oss si at du planlegger å lansere ny funksjonalitet i SaaS-løsningen du selger. Et alternativ er å starte fra bunnen av og satse på at strategien virker. En annen måte er å studere tidligere produktlanseringer. Det som virket gjentar du, og det som ikke virket gjør du aldri igjen.

  • Digitale løsninger, produktutvikling og innovasjon

   Design og utvikling av brukervennlige applikasjoner for nett og mobil. Utvikling av skalerbare løsninger i skyen. Innovasjon og utvikling av produkter og tjenester som skaper nye forretningsmuligheter. Utvikling av løsninger innen e-handel.

  • Design, merkevare og brukeropplevelse

   Utvikling av sterke merkevarer som synliggjør produkter, tjenester eller konsepter i markedet. Design av visuelle identiteter som underbygger merkevaren. Design av digitale løsninger og tjenester som skaper gode brukeropplevelser. Søkemotor-optimalisering for økt synlighet på nett for aktuelle målgrupper.

  • Maskinlæring, analyse og innsikt

   Utvikling av verktøy for data-drevne beslutningsprosesser. Dataanalyse og innsiktarbeid i beslutningsprosesser og forretningsutvikling. Optimalisering og utvikling av algoritmer. Prediksjon med maskinlæring og AI.

  • Teknologiske nyvinninger

   Utvikling av innovative løsninger med IoT. Utforsking og testing av teknologiske nyvinninger innen maskinvare og programvare. Vi eksperimenterer med blant annet droner, øl-brygging, virtual-reality. Work hard, play hard.

  Lunar AS

  Org.nr. 929 355 512
  hei@lunarstudio.no